Menu

Wat. Een. Fantastisch. Huntenpop!!

Wauuwww! Wat. Een. Fantastisch. Huntenpop!!

We komen bijna woorden te kort om het te beschrijven.

Daar waar we, voor de zekerheid, nog tenten in optie hadden gezet voor de regen (want: tja, altijd regen met Huntenpop, hė?) hadden we deze nu nodig voor extra schaduw. Wat een weer en wat een warmte! Ondanks die warmte toch nog voldoende kippenvelmomentjes, want was het fijn om iedereen weer eindelijk op het VIP deck te zien genieten van topoptredens en de blije gezichten bij de foodtrucks te zien. Onze barmedewerkers liepen zich de benen uit het lijf om de drank en heel veel water rond te brengen. Mooie gesprekken, leuke contacten en lekker ontspannen: genieten én feesten op het drukstbezochte Huntenpop ooit.

Mede dankzij jullie steun en sponsoring, en niet in het minst de afgelopen twee jaren, hebben we met z’n allen weer kunnen genieten van Huntenpop, óns Huntenpop.

Het is niet te doen om de highlights eruit te pikken qua optredens en acts dus daarom beperken we ons even tot de opening op vrijdag, waarbij onze burgervader Otwin van Dijk aan wethouder en medeorganisator van Huntenpop John Haverdil in een mooie persoonlijke speech mocht uitleggen waarom het Zijne Koninklijke Hoogheid behaagde om hem een lintje te mogen omhangen. Daarnaast het officiële afscheid van werkgroeplid Peter Weijl (dankjewel Peet, we gaan je missen!) en de laatste keer dat Stan Bouman foto’s maakte. Van Stan nemen de eerstvolgende netwerkbijeenkomst officieel afscheid zodat zijn opvolger dat ook op de gevoelige plaat kan vastleggen.

We hopen dat jullie ook zo genoten hebben als wij en zien jullie graag weer terug op de eerstvolgende bijeenkomst. Informatie hierover en inschrijfmogelijkheid volgt spoedig!

Onze leden