Menu

Verslag Ter Horst Metaaltechniek

2 november 2021

Gelukkig hebben we de foto’s nog: Ter Horst MetaalTechniek

Wat we toen nog niet wisten: de laatste Huntenkring Businessclub bijeenkomst van dit jaar was achteraf bezien dus bij Ter Horst MetaalTechniek. En dan besef je achteraf nóg meer wat een geluk we hebben gehad om te gast te mogen zijn bij dit mooie bedrijf!

Een deel van de gloednieuwe fabriekshal was omgetoverd tot een sfeervol horecaplein dat deed denken aan onze VIP area tijdens Huntenpop. Gezellige lampjes, lampionnen en een foodtruck waar drankjes uit geserveerd werden.

De Ter Horst groep trapte af met een bedrijfsfilm waarin de afdeling MetaalTechniek werd uitgelicht. Het productieproces van tekentafel tot gelakt eindproduct werd haarfijn uitgelegd.

Jeroen Giezenaar interviewde daarop Roy Bongers en Guido Wensink over onder andere de toekomstplannen in het specialiseren in rvs, milieu en recycling en de verhuizing naar dit nieuwe pand. Sinds april dit jaar is het nieuwe pand van Ter Horst namelijk pas in gebruik, inmiddels met nul op de energierekening door alle zonnepanelen.

Daarna was het tijd om de verschillende machines zelf in werking te zien. We konden vrij rondlopen en de aanwezige medewerkers vragen stellen. De rondleiding werd afgesloten met een lekker stamppotbuffet en gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje.

Onze dank gaat uit naar Eric Ditters en de Ter Horst Groep voor deze informatieve en zeer geslaagde avond. Wat is het toch mooi om in de keuken te mogen kijken bij een van onze Achterhoekse maakbedrijven, hartelijk dank!

Fotograaf Stan Bouman legde deze avond vast op de gevoelige plaat.

Onze leden