Menu

Verslag Pubquiz en borreltas drive thru

Zaterdag 6 februari

Oh wat was het gezellig afgelopen zaterdag! Wat een feest om die twee uur durende sliert met auto’s voorbij te zien komen met allemaal blije gezichten! Goed ingepakt én in onze nieuwe warme jassen met nieuw logo stonden we verspreid door de drive thru om alle enthousiaste leden te begroeten. Wat was het super om jullie weer te zien, tijd voor een kort praatje aan het raam te kunnen maken en ook goed om te horen dat het met de meeste van jullie privé en zakelijk goed gaat!

Zaterdagmiddag 6 februari was het tijd voor de allereerste Borreltasjes Drive thru van de Huntenkring Business Club. Ruim 75 leden hadden zich aangemeld voor dit event en vanaf de eerste minuut stonden ze in de rij om met de auto door de sfeervolle SSP-hal te rijden voor een kop koffie, thee of chocomelk met slagroom en aan het einde een goedgevulde borreltas van de DRU in ontvangst te nemen. Hele gezinnen kwamen mee en maakten een uitje van dit moment.

’s Avonds was het tijd voor de online Huntenkring Pubquiz, gemaakt door ons kersverse lid Martin Waser van Quizplezier. Hartelijk welkom Martin en wat heb je er een gevarieerde en grappige quiz van gemaakt! Van Balletje-Balletje tot vragen over artiesten op Huntenpop of muziekhelden uit de jaren ’80. Hilarisch om soms de achtergrondgeluiden te horen van mensen die de microfoon nog aan hadden staan of het geklungel via de camera te kunnen volgen. Onder het genot van alle lekkere dingen uit het borreltasje werden volop opmerkingen naar elkaar gemaakt of gechat. Fijn om dit groepsgevoel weer even te mogen hebben.

Carmen Sollman ging er met de eerste prijs vandoor, maar ook de nummers 2 en 3 zullen een prijsje ontvangen. We nemen binnenkort persoonlijk contact met de winnaars op. Gefeliciteerd!

En daarnaast hadden we nóg een nieuw lid te melden: Eric Ditters van de Terhorst Groep in Varsseveld. Welkom bij onze club Eric en bedankt voor je aanmelding.

Fotograaf Stan Bouman was uiteraard ook weer van de partij en legde de drive thru op de gevoelige plaat vast. Bekijk de foto’s op deze pagina.

Onze denktank draait alweer volop om jullie in april weer even (hopelijk live!) te kunnen zien en het netwerken op een andere manier vorm te kunnen geven. We blijven inventief en er alles aan doen om het maximale uit het lidmaatschap te kunnen bieden door in contact met elkaar te blijven.