Menu

Verslag Huntenpop 2017

11 – 12 augustus 2017

Supermooie editie!

Wauw! Wat een supermooie editie van Huntenpop! We weten gewoon niet waar we moeten beginnen met vertellen! De geweldige line-up, de nieuwe indeling van het terrein, de gezellige gesprekken en de enorme mazzel die we hebben gehad met het weer: alles droeg bij aan een fantastisch weekend!

VIP Festival Style

De VIP area was dit jaar geheel in Festival Style. Uit de enquête die we een tijdje geleden hebben gehouden onder onze Huntenkring Business Clubleden kwam naar voren dat men in de VIP area de festivalsfeer miste. Voorheen zat men in een afgesloten tent en kreeg je als VIP’per niet mee wat er op het terrein gebeurde. Jammer natuurlijk van zo’n mooi evenement als Huntenpop. Om ervoor te zorgen dat onze VIPS langer in onze VIP area zouden blijven tijdens het evenement, hebben we ervoor gekozen om het rigoureus anders te doen: het VIP deck keek recht op het hoofdpodium uit zodat je niets hoefde te missen van Kensington, Blaudzun, Chef’s Special en andere mooie acts. Er waren overal grotendeels overdekte zitjes, banken en stoelen. Op twee schermen kon je bovendien nog zien wat er zich op het podium afspeelde.

Foodtrucks

Ook bleek in het verleden dat men uitsluitend rond ‘etenstijd’ een bord vol eten kwam halen en dan weer het terrein op ging; dit jaar hebben we gekozen voor foodtrucks in onze area. Zo was er voor ieder wat wils (zalmburgers, veggie burgers, patatas bravo’s, pasta die uit een parmezaanse kaas werd geschept en lekkere garnalen). De gehele middag en avond kon je wat gaan eten als je daar zin in had! Dit zorgde er mede voor dat de VIP area goedbezocht werd en lang gezellig bleef.

Opening op vrijdag

Om de losse festival style door te voeren, hebben we gekozen voor een korte opening.

Contractverlenging De Timp

Hajon Westerveld vertelde samen met Luuk Domhof van de Timp dat die dag ervoor opnieuw een contractverlenging van drie jaar is aangegaan. De Timp is al vanaf het begin betrokken bij Huntenpop, en waar het aanbod in de jaren daarna zich steeds verder uitbreidde, is Luuk steeds onze contactpersoon gebleven, ook voor de overige aanbieders zoals de foodtrucks.

Koninklijk tintje

“Het heeft zijne Majesteit de Koning behaagd…” Burgemeester Otwin van Dijk mocht deze gevleugelde woorden uitspreken om Willem Messing een lintje te overhandigen. Onze penningmeester mag zich na 25 jaar vrijwilliger van Huntenpop Ridder in de orde van Nassau noemen. Een mooi moment waarbij menigeen kippenvel op zijn of haar armen kreeg. Willem, die tot dan toe niets vermoedde, was zichtbaar geroerd door deze onderscheiding.

Dank

Na dagen van opbouwen voorafgaand aan het festival, het festival zelf en weer afbouwen van de area, mogen wij als Huntenkring Businessclub werkgroepleden terugkijken op een zeer geslaagd festival. We hebben enorm genoten van de leuke gesprekken met onze leden en genodigden en de fantastische sfeer. We willen graag een momentje nemen om onze leden en leveranciers te bedanken, alle vrijwilligers uiteraard en alle partijen die ervoor hebben gezorgd dat Huntenpop editie 2017 er eentje is geworden om nooit te vergeten!