Menu

Verslag bijeenkomst Life & Mobility

Met een lichte vertraging, hierbij dan eindelijk het verslag van onze bijeenkomst bij Life & Mobility op 6 februari jl. Wat een TOP!!-bijeenkomst zeg! De opkomst was weer geweldig hoog, en niet gek natuurlijk, want hoe vaak krijg je de kans om binnen te kijken bij een bedrijf dat een Europese speler is in deze markt?

Voor de verandering hadden we het programma eens omgegooid: eerst lekker eten van een heerlijk stamppottenbuffet en daarna pas de introductie van het bedrijf zelf en een rondleiding. We zijn heel benieuwd naar hoe jullie dat ervaren hebben, laat het ons vooral weten!

Directeur Michel Hulst en zijn collega Jacqueline Bijholt namen ons eerst mee in een boeiende presentatie over Life & Mobility – hoe zijn ze begonnen, waar staan ze voor en wat is hun missie en visie – om ons vervolgens op te delen in groepjes waarbij we het hele gebouw doorgingen.

Nou, het was een Rondleiding met de hoofdletter R. Werkelijk overal mochten we kijken en hoorden we het verhaal van de medewerkers van die afdeling zelf. Van kwaliteitscontrole, tot HR, warehousing en communicatie, alles was tot in de puntjes voorbereid en op elke afdeling voelde je telkens hetzelfde: de trots van de medewerkers om hier te mogen werken. Een van de hoogtepunten was wel de montageafdeling waar je zag hoe de rolstoelen, scootmobielen en specials in elkaar werden gezet, exact naar de wens van de klant. Ook de innovatieve sta-opo-rolstoel mocht je proberen; een rolstoel die van zittende positie naar een staande positie gebracht kan worden. Wat een geweldige uitvinding voor mensen die normaal gesproken altijd maar omhoog moeten kijken tijdens een gesprek; met deze rolstoel kun je op ooghoogte naar bijvoorbeeld je favoriete band op Huntenpop kijken en gezellig met je vrienden een biertje drinken. Daar waar techniek de menselijke factor bepaalt.

Ontzettend veel complimenten en veel dank aan Life & Mobility dat we bij jullie welkom waren, het was er een met een gouden randje!

Onze leden