Menu

Verslag bijeenkomst Hendriksen Groep

4 0ktober 2022

Wat was dat weer een topavond zeg! Op 4 oktober jl. waren we te gast bij de Hendriksen Groep in Ulft. De werkvloer was omgetoverd tot een warme en gezellige ontmoetingsplek. Een fijne samenwerking door maar liefst twee nieuwe leden: de sfeervolle aankleding door Mahorent en het superlekkere eten door Woodies. Beide bedrijven stellen zich de volgende keer aan ons voor.

We trapten de avond af met het voorstellen van onze nieuwe huisfotograaf, Roel Kleinpenning. Roel neemt na vele jaren het stokje over van Stan Bouman. Stan kon helaas niet aanwezig zijn deze avond dus hem zetten we tijdens de netwerkavond in december nog even in het zonnetje.

Ook mochten we JTK Staal Poedercoating uit Dinxperlo aan onze ledenlijst toevoegen. Wim Rensink: welkom!

Hendriksen Groep presenteert zich door middel van 3 filmpjes aan onze leden. Vol enthousiasme vertelde Sjors ons over de geschiedenis van de Hendriksen Groep en de verschillende bedrijven die voort zijn gekomen uit, toen nog, Hendriksen Timmerfabriek, dat zijn vader en oom in 1987 met z’n tweeën opgericht hebben. Prefab daken, houten en kunststof kozijnen, duurzaam werken en steeds meer alles in een project kunnen aanbieden. Inmiddels bestaat het bedrijf uit zo’n 100 man personeel en is het hele land hun werkgebied. Na de presentatie mochten we met eigen ogen zien hoe groot het bedrijf is en wat een vakwerk ze maken.

Daarna kon je lekker eten en informeel netwerken, zoals je van ons gewend bent. Familie Hendriksen: hartelijk bedankt voor deze mooie avond! Eentje om te onthouden!

Onze leden