Menu

Passie bij Kremer Techniek

6 juni 2023

Waauuw! Wat was dat een supergezellig en zomerse bijeenkomst! Na maanden van druiligere, grauwe regenachtige dagen kwam nét voor de Huntenkring Businessclub bijeenkomst bij Kremer dan toch eindelijk de zon tevoorschijn. En hoe! Sinds we bij Kremer Techniek zijn geweest draaien de zonnecollectoren weer op volle toeren!

Leuke zitplekjes, overheerlijk eten en live cooking van Woodies, een rondleiding en zelfs een echte tribune met megascherm voor het officiële gedeelte: Kremer had aan alles gedacht en tot in de puntjes goed geregeld. Met een opkomst van bijna 140 man een meer dan geslaagde avond.

Na het voorstellen van alweer drie nieuwe leden: Mikael Engels van Reliables, Ivo Robben van Robben Tegelwerken en Jeni van Aken en Luc van Hal van Tempo-Team – (aan allen: van harte welkom en dank voor jullie vertrouwen!) was het tijd voor Richard Kremer, directeur van Kremer Techniek, om de avond officieel te openen. Richard vertelde vol passie over de 6 soorten diensten die Kremer biedt: elektrotechniek, Industriële Automatisering, ICT, beveiliging, duurzame energie en technisch beheer. Daarna was operationeel directeur Geno Mijnen aan de beurt en legde onder andere uit hoe deze afdelingen samenwerkten om zo tot een advies op maat te komen bijvoorbeeld als het gaat om duurzame energie; soms is minder zonnepanelen beter en hoe wil je gaan terugleveren bijvoorbeeld? Wij Huntenkringers kregen daarna nog een primeur: die middag was hun gloednieuwe bedrijfsvideo afgemixt en werd ons getoond.

Traditiegetrouw vertellen we je op de laatste bijeenkomst voor Huntenpop nog even de stand van zaken; hoe je extra kaarten kunt bestellen voor je medewerkers en relaties, wie er aan de line-up is toegevoegd en hoe we vorig jaar gedraaid hebben. Ondanks de 50% korting die we alle leden vorig jaar hebben gegeven is er een kleine plus gedraaid, top!

Daarna volgde een rondleiding in 11 groepen, die onder andere door het Kremer Museum voer, was het tijd om lekker te eten en te borrelen. Kremer Techniek: nogmaals hartelijk dank voor deze fantastische avond! Met recht Passie voor Techniek, maar zeker ook Passie voor het organiseren van een mooie Huntenkring bijeenkomst!

Onze fotograaf Roel Kleinpenning heeft deze avond weer op de gevoelige digitale plaat weten vast te leggen.

Onze leden