Menu

MOOVZ! – verslag netwerkavond van 6 december 2022

MOOVZ! – verslag Huntenkring Businessclub netwerkavond van 6 december 2022.

Afgelopen dinsdag 6 december waren we te gast bij MOOVZ op de locatie van Volvo Harrie Arendsen in Doetinchem. Voor de gelegenheid was de showroom haast onherkenbaar omgetoverd tot een gezelllige netwerkplek. Van benzinelucht of ruitenwisservloeistofgeur was geen sprake: de enige dampen die ons tegemoet kwamen waren die van het heerlijke winterse stamppottenbuffet.

De avond werd geopend door Martijn Bruines die speciaal voor de gelegenheid was ingevlogen vanuit Etten om onze Jeroen Giezenaar te vervangen. Van de nieuwe leden was Bjorn Harbers van Bax Advocaten en Belastingkundigen aanwezig en stelde zich aan ons voor. Mocht je willen sparren over een bedrijfsovername of heb je een juridische kwestie; schiet hem dan even aan.

Martijn interviewde onze gastheer Frank Arendsen: zoon van Harrie Arendsen en sinds eind jaren negentig de eigenaar van Volvo Harrie Arendsen. Frank vertelde over MOOVZ, de samenwerking die onder andere bestaat uit de Pedaleur Bikes en Harrie Arendsen maar ook Levc bedrijfswagens en Leezer bikegear. Door breed in te zetten op duurzaamheid en verschillende mobiliteitsoplossingen kunnen ze ieder bedrijf voorzien in hun wensen om zich te verplaatsen, op welke manier dan ook. Want of je nou met de fiets op pad gaat of met je auto, het gaat MOOVZ erom dat je op een comfortabele en duurzame manier van A naar B gaat. De samenwerking binnen MOOVZ zorgt gegarandeerd voor een oplossing op maat waarbij combinaties maken tussen verschillende vervoersmiddelen er één van is. Denk hierbij aan een fietsplan, bedrijfswagens of bijvoorbeeld een combinatie van fietsen en auto’s.

Na het officiële gedeelte kon je genieten van het heerlijke eten, rondkijken in de showroom of werkplaats en stonden buiten fietsen en taxi’s klaar om de locatie van Pedaleur Bikes te bekijken. MOOVZ: nogmaals hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, de avond liep op rolletjes!

En nog een speciale dank aan Martijn Bruines: wat deed je het goed en fijn dat je er in februari weer bij zult zijn!

Next stop:

De eerstvolgende netwerkbijeenkomst zal zijn op dinsdag 7 februari 2023 bij Laborijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze leden