Menu

Huntenpop verplaatst naar 2022

Beste mensen,

De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt aan de voorbereidingen op de 31e editie van Huntenpop. Hoewel wij er – net als jullie – ontzettend naar uitkijken, achten wij het gezien de huidige situatie en de vooruitzichten niet realistisch dat we op 30 & 31 juli ons mooie festival kunnen organiseren zoals jullie dat al 30 jaar van ons gewend zijn.

Daarom hebben we besloten om de 31e editie van Huntenpop te verplaatsen naar volgend jaar: vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus 2022.

Dit jaar wel een feest!

We laten ons echter niet maar zo uit het veld (de wei) slaan en daarom hebben we de wens om, wanneer de omstandigheden het toelaten, dit jaar nog wel een feest te organiseren voor jullie, onze trouwe Huntenpoppers en de vele vrijwilligers, verenigingen, sponsoren en leden van onze Huntenkring Businessclub waar we zo enorm trots op zijn. Weliswaar in aangepaste vorm en anders dan jullie van ons gewend zijn maar we gaan ervoor. We kijken daarbij vooralsnog naar het eerste weekend van september. Hoe het er precies uit gaat zien kunnen we nu nog niet zeggen maar gezelligheid en fijne muziek worden gegarandeerd! Zodra er meer bekend is, horen jullie weer van ons en dan zullen we uiteraard ook alle kaartkopers informeren over de mogelijkheden omtrent reeds gekochte kaarten.

We hopen op jullie begrip voor deze situatie en kijken er naar uit om, zodra het allemaal weer mag, samen met jullie te genieten van fijne muziek. Bij voorkeur met een lekker drankje in de hand.

Kalm an en blief gezond ❤️

Onze leden