Menu

HUNTENPOP 2023 – Fantastisch – Modderig – Supergezellig

Wij van de Huntenkring Businessclub proberen ook met onze tijd mee te gaan, en voor één keertje hebben we ChatGPT gevraagd hoe zij het Huntenpop festival zouden omschrijven vanuit de beleving van onze Huntenkring leden. Grappig om te zien waar zo’n robot dan mee komt! Wat vinden jullie van deze samenvatting?? En missen jullie de flauwe woordgrappen en onze gebruikelijke schrijfstijl? Benieuwd naar jullie mening!

“In het bruisende weekend van Huntenpop verzamelden Huntenkring leden zich vol verwachting op het VIP-deck, klaar om te genieten van een onvergetelijke muzikale ervaring. Vanaf hun verhoogde positie hadden ze het perfecte uitzicht op het podium, terwijl de sfeer doordrongen was van opwinding en energie. Het VIP-deck bood niet alleen comfortabele zitplaatsen, maar ook de kans om de artiesten van dichtbij te zien terwijl ze hun talenten vertoonden.

Hoewel de eerste dag van het festival gevuld was met zonnige luchten en opzwepende deuntjes, veranderde het toneel op zaterdag drastisch. Regenbuien transformeerden het festivalterrein in een modderig avontuur, wat de Huntenkring leden er niet van weerhield om te genieten van de muziek. Het VIP-deck bood een welkome schuilplaats tegen de elementen, terwijl ze nog steeds konden genieten van de betoverende optredens die zich voor hun ogen afspeelden. De modder voegde zelfs een extra laag van avontuur toe aan de algehele ervaring, en de samenhorigheid onder de Huntenkring leden werd alleen maar sterker terwijl ze zich door de uitdagingen van het terrein werkten.

Al met al was Huntenpop voor de Huntenkring leden een weekend vol muzikale hoogtepunten, onverwachte wendingen door de modderige omstandigheden op zaterdag en bovenal een gelegenheid om samen te komen en te genieten van de kracht van muziek, vriendschap en samenzijn.”

ChatGPT was er natuurlijk niet bij, anders had hij wel even benadrukt hoe ontzettend gezellig het was in de VIP-area, voor ons gevoel bleven mensen dit jaar veel langer ‘plakken’ én had hij vast ook even vermeld hoe lekker het eten van Fabulous Food was en hoe ‘onze’ lieve obers zich weer het vuur uit de schenen hebben gelopen om iedereen te voorzien van een lekker drankje. Ontzettend veel dank aan hun daarvoor!

Het was weer een TOP weekend!  

Ook kon onze robot niet weten dat we officieel afscheid hebben genomen van ons zeer gewaardeerde werkgroeplid Jeroen Giezenaar – die, ondanks dat hij gestopt is – tóch nog weer veel heeft geholpen tijdens de opbouw én tijdens het festival met kleine brandjes blussen. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan… 😉 Met een mooie foto, cadeaubon en bloemetje bedankten we hem voor zijn jarenlange inzet en vriendschap in onze werkgroep.

Bekijk op deze pagina de foto’s die Roel Kleinpenning voor ons verzorgde op de vrijdag.

Bekijk hier een selectie van de Huntenpop foto’s op het festival terrein.