Menu

Ledenoverzicht

Truck Trading Holland

Truck Trading Holland

We zijn een internationaal georiënteerd merk onafhankelijk handelsbedrijf, dat zich bezig houdt met de import en export van hoofdzakelijk gebruikte vrachtwagens en bestelwagens. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf, verkoop of bemiddeling van alle gerenommeerde Europese bedrijfswagen merken zoals onder andere DAF, IVECO, MAN, MERCEDES, RENAULT, SCANIA en VOLVO.

Het onderscheidende karakter van Truck Trading Holland kenmerkt zich doordat we een kleinschalige, maar zeer ambitieuze onderneming zijn, waar de klant nog echt koning is!
We kennen en respecteren de verschillende culturen, desgewenst wordt u te woord gestaan in de Nederlandse, Engelse, Duitse of Italiaanse taal. Hierdoor staan we dicht bij u als klant. We nemen de tijd voor een goed gesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. De flexibele, platte organisatie stelt ons in staat, om accuraat in te kunnen spelen op snel opvolgende veranderingen in de markt. Een discrete, vlotte en correcte afhandeling van aangekochte, alsmede verkochte voertuigen wordt door ons gegarandeerd.

Transportweg 5
7071 CL Ulft
T: 0315 820392
E: info@trucktradingholland.com
Bezoek website

Onze leden