Menu

Ledenoverzicht

Robben Schilder Stoffeerder Stylist

Robben Schilder Stoffeerder Stylist

Van traditionele verfwinkel , al bijna 100 jaar geworteld in Ulft zijn wij met onze unieke combinatie van professionele schilders, stoffeerders en stylisten getransformeerd naar een totaalconcept voor de inrichting en het onderhoud van je huis, waarbij het designadvies centraal staat en de realisering in handen is van eigen schilders, stoffeerders en stylisten.

Wij zijn aangesloten bij Home Made By, een landelijk collectief van de beste vakspecialisten op het gebied van interior design.
Gezamenlijk hebben wij als doel de kwaliteit van onze collecties en de professionaliteit van onze werkwijze voortdurend te verbeteren. Zo verzekeren wij ons van 100% tevreden klanten.

Met haar vloeren, raam-decoratie, gordijnen, meubelen, verf, behang en woonaccessoires biedt Home made By een totaalconcept in wonen en interieur.
Inspirerend vakmanschap, betaalbare kwaliteit en positieve veranderingen staan daarbij centraal.

In onze ambitie worden we bijgestaan door ons team van 11 medewerkers; een gezonde mix van jong en oud om elkaar scherp te houden in onze mensgerichte bedrijfscultuur.
Hierin heeft iedereen zijn eigen specialiteiten met persoonlijk inbreng en verantwoording.
Wij zijn er van overtuigd dat als je mag doen waar je goed in bent, dit zorgt voor een inspirerende werkomgeving die je als klant gaat “voelen”.

✔ Onze Stylisten maken het verschil.
✔ Onze Schilders gaan met de eer strijken.
✔ Onze Stoffeerders verstaan hun vak.

We zijn te vinden aan de Frank Daamenstraat 35 te Ulft. Je kunt ons bellen op 0315-681481 en mailen naar info@robben-ulft.nl kan natuurlijk ook. Een kijkje op www.robben-ulft.nl laat je verder wegdromen in je nieuwe woonomgeving.

Fr. Daamenstraat 35
7071 AT Ulft
T: 0315 68 14 81
E: info@robben-ulft.nl
Bezoek website

Leden

Milan Robben
Werkvoorbereider
Maarten Robben
Eigenaar

Onze leden