Menu

Ledenoverzicht

Pfeifer Rentals & Sales

Pfeifer Rentals & Sales

 

Pfeifer Rentals & Sales: dit zijn wij

Pfeifer Rentals & Sales heeft een lange historie in de verhuur en verkoop van verschillende soorten bouwmachines, waaronder hoogwerkers, verreikers en hijskranen. Dit doen we al sinds 2001. Sindsdien werken onze werknemers er dagelijks met veel plezier aan om de klanttevredenheid op alle mogelijke manieren te waarborgen.

Uitgebreid assortiment voor de verhuur en verkoop

We leven in een maatschappij waarin duurzaamheid en innovaties steeds meer centraal staan. Ook wij vinden dit erg belangrijk en vernieuwen ons machinepark dan ook regelmatig. Ons doel is om niet alleen aan de huidige eisen te voldoen, maar ook vooruit te kijken naar de toekomst, bijvoorbeeld op het gebied van de vermindering van de CO2-uitstoot.

Of u nu op zoek bent naar een kortetermijnoplossing of een langetermijninvestering, onze jonge en betrouwbare vloot staat klaar om uw projecten naar een hoger level te tillen. Dit zowel voor de verhuur als voor de verkoop.

Persoonlijk contact

De persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Wij geloven namelijk dat sterke relaties de basis vormen voor succesvolle samenwerkingen. Dit vertaalt zich in vaste contactpersonen en veel flexibiliteit. Hierdoor is de communicatie laagdrempelig en kunnen we met u meedenken. Onze accountmanagers zijn ervaren professionals met uitgebreide ervaring in diverse branches, waardoor ze proactief advies en op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden.

Korte en lange termijn verhuur

Of uw behoefte nu ligt bij korte of lange termijn verhuur, Pfeifer Rentals & Sales biedt flexibele oplossingen die zijn afgestemd op uw projectvereisten. Onze monteurs staan klaar om preventief onderhoud uit te voeren en snel te reageren op eventuele behoeften, waardoor uw werkzaamheden soepel blijven verlopen. We leveren service en maatwerk op locatie, wat betekent dat u de machine niet bij ons hoeft langs te brengen, maar onze monteurs bij u langskomen.

Livevision

Via LiveVision leveren we ook camera’s voor toezicht, bewaking, livestreaming en timelapse films voor onder andere uw bouwplaats of evenement. We kunnen de camera’s snel en eenvoudig installeren, waardoor ze snel operationeel zijn, waardoor u de focus bij uw project kunt houden.

Onze eigen servicedienst (binnen Nederland)

Heeft uw gehuurde machine een storing? Wij zijn 24/7 beschikbaar voor storingen binnen Nederland. Onze monteurs kunnen langskomen om de storing ter plekke op te lossen of ze kunnen de machine meenemen naar onze moderne werkplaats. In overleg kunnen we in dit geval een vervangende machine bij u achterlaten, zodat uw werkzaamheden niet stil komen te liggen.

Onze servicedienst geldt niet alleen voor onze eigen machines, maar wij kunnen ook machines van derdenwerk repareren en onderhouden. Dus heeft uw eigen machine een storing of wilt u graag een onderhouds- en servicedienst hiervoor? Ook dit bieden wij aan.

Pfeifer Rentals & Sales ontzorgt

Wij bieden een totaaloplossing met landelijke dekking. Samen met onze hoofdlocatie in Groenlo hebben we alle faciliteiten onder één dak, van opslag tot onderhoud en administratie, zorgen wij voor een naadloze integratie van diensten die uw projecten efficiënt en effectief ondersteunen.

Kies voor Pfeifer Rentals & Sales als uw vertrouwde partner, waar kwaliteit, betrouwbaarheid, volledige ontzorging en persoonlijke service belangrijke fundamenten van onze samenwerking vormen.

Den Sliem 83
7141 JG, Groenlo
T: +31 (0)544 463114
E: info@pfeiferrentals.com
Bezoek website

Onze leden