Menu

Ledenoverzicht

Oldenboom

Oldenboom

NATUURLIJK DUURZAAM BOUWEN MET OLDENBOOM
Jouw vriendelijke, deskundige, flexibele en betrouwbare partner. Specialist in natuurlijke hout-, en plaatmaterialen voor de gebouwschil.

ONZE MISSIE: DUURZAAM BOUWEN MET PARTNERS
Oldenboom draagt bij aan bouwprojecten van onze klanten in de houtbouw, houtverwerkende industrie en aannemerij met onze kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke hout -en plaatmaterialen. Deze leveren wij meestal direct uit voorraad en voorzien wij desgewenst van machinale bewerkingen op maat.

ADVISEREN EN KENNIS DELEN
Op basis van onze kennis en ervaring adviseren wij onze klanten in toepassing en gebruik van deze materialen. Dat doen we op een eerlijke, flexibele en persoonlijke wijze. Partnerschap op wederzijds vertrouwen; daar staan we voor!

ONZE VISIE: SPECIALIST IN BIOBASED BOUWEN
Oldenboom wil, naast leverancier en partner, de specialist zijn in de toepassing van natuurlijke en hergroeibare hout- en plaatmaterialen ten behoeve van biobased bouwen. Voornamelijk met materialen voor de constructie en voor de schil van het gebouw. Met een optimale mix van producten, kennis, een modern machinepark en een persoonlijke samenwerking met onze klanten en leveranciers, draagt Oldenboom wezenlijk bij aan een verdere vergroening van de bouw.

KORTOM, OLDENBOOM STAAT VOOR:
Passie voor de beste Kwaliteit van Hout en Plaat
Natuurzaam in hart en nieren
Kennispartner en adviseur van bouwoplossingen.
Specialist in Maatwerk
Menselijk karakter
Je kunt op ons bouwen. Altijd.

Grutbroek 33
7008 AL Doetinchem
T: 0314 371717
E: doetinchem@oldenboom.nl
Bezoek website

Leden

Toby Frazer
Directeur

Onze leden