Menu

Ledenoverzicht

MEZ11

MEZ11

Ieder bedrijf is gebaat bij goede communicatie. Of dat nou een goede website is, een reclamecampagne of de inzet van social media. Het betekent echter niet dat er binnen elke organisatie ruimte of budget is voor een volwaardige vacature op communicatiegebied.

Mijn kracht ligt in het (al dan niet tijdelijk) verzorgen van de functie van communicatieadviseur, in de breedste zin van het woord. Door daadwerkelijk onderdeel te worden van een bedrijf, de sfeer te proeven en te kunnen denken vanuit ‘wij’ in plaats van ‘zij’ ben ik beter in staat om communicatie-uitingen te maken die passen bij de organisatie.

Ook kan ik daardoor sneller een inschatting maken van wat de organisatie kan verbeteren of nodig heeft op het gebied van communicatie. Ik zorg voor continuering op gebied van social media en content voor websites zoals blogs en nieuwsbrieven.

Bestuur Huntenkring Businessclub
Ik mag mezelf daarnaast werkgroeplid van de Huntenkring Businessclub noemen. Ik verzorg onder andere de teksten van de uitnodigingen, maak de sfeerverslagen na afloop van de netwerkbijeenkomsten en mag mijn creatieve steentje bijdragen aan alle acties die we met ons bestuur verzinnen. Samen zorgen wij ervoor dat de Huntenkring Businessclub gezellig, goed georganiseerd en vooral waardevol voor jou, als lid van ‘onze’ club, blijft.

Ds. van Dijkweg 32
7001 CV DOETINCHEM
T: 06 - 230 79 004
E: info@MEZ11.com
Bezoek website

Leden

Esther Kuiperij
Eigenaar

Onze leden