Menu

Ledenoverzicht

Recreatie Golfclub ‘t Lohr

Recreatie ’t Lohr – Golfclub en groepsaccommodatie

Actief uitje in je vrije tijd

Op je vrije dag de buitenlucht in en lekker ontspannen? Maak dan eens een ronde op onze pitch en putt golfbaan. Aangelegd als een grote baan, maar dan met kortere afstanden. Het leuke is dat iedereen bij ons mag golfen, ook zonder ervaring. Laagdrempelig, geen kledingvoorschriften en een huiselijke sfeer.  We leggen graag de basisbeginselen uit aan beginners. De golfbaan is daarnaast uitdagend genoeg, dus ook de gevorderde golfer kan zich uitleven. In de buitenste ring is er tevens een par3-baan gecreëerd  voor nog meer uitdaging. Nadien is het genieten op ons ruime terras of in het clubhuis met uitzicht over de golfbaan.

Bedrijfsuitje

De pitch en putt baan is uitermate geschikt als groepsuitje. Wat dacht u van een golfclinic gevolgd door een wedstrijd van 9 holes. Of een potje voetgolf met aansluitend een barbecue of buffet. Een compleet verzorgd bedrijfsuitje door de combinatie van activiteiten met een drankje en een hapje. Voor groepen van 8 t/m ruim 100 personen organiseren we graag uw middag en/of avond voor uw personeel.

Leren golfen

Golfbaan ’t Lohr heeft ruime oefenfaciliteiten. Daarom is het een ideale plek om te beginnen met uw golf carrière. Het is erg laagdrempelig en tijdens de lessen gaan de golfpro’s altijd al snel met u de golfbaan in. Uw handicap 54 (voorheen GVB) kunt u op ’t Lohr behalen. Golfclub ’t Lohr is tevens de ideale plek om uw golfskills op te frissen tijdens een paar lessen, of om uw korte spel te verbeteren.

Groepsaccommodatie
Naast de golfbaan heeft ’t Lohr een drietal groepsaccommodaties. Een prachtige plek voor een familieweekend, vriendenuitje of schoolkamp. De groepshuizen zijn geheel gelijkvloers, voorzien van keuken, badkamers, recreatieruimtes en vele slaapkamers. De buitenruimte is ruim, met speelvelden, een overdekt zwembad, een overdekte speelruimte, trampolines, drie terrassen en drie houten blokhutten voor kampvuurtjes. Men verblijft op basis van zelfvoorziening, of er kan catering besteld worden. In totaal kunnen er tot wel 80 personen overnachten. Maar ook groepen vanaf 12 personen zijn welkom. De accommodatie kan ook afgehuurd worden voor vergaderingen.

We ontvangen u graag op ’t Lohr!

Lohrpad 2
7083AX Voorst (Oude IJsselstreek)
T: 0315-631697
E: info@hetlohr.nl
Bezoek website

Leden

Danny Piepers
Eigenaar
Nienke Piepers-Schieven
Eigenaar

Onze leden