Menu

Ledenoverzicht

Jansen Foodservice

Jansen Foodservice

Jansen Foodservice is een écht Achterhoeks familiebedrijf en een 100% Noaber. Met vestigingen in Doetinchem, Lochem en Apeldoorn is het al meer dan 50 jaar dé bezorgende groothandel met een totaalpakket aan verse en voorverpakte food en aan food gerelateerde non-food voor bedrijven in Oost-Nederland.
We zijn een absoluut servicegerichte, no-nonsense en betrokken partner voor onze restauratieve, catering, fastservice, sport, Leisure, bedrijfshoreca en kleinschalige retail klanten.

De organisatie bestaat uit gedreven medewerkers uit de regio. Met korte communicatielijnen zijn we volledig ingericht op het dienstverlenend stroomlijnen van dagelijkse leveringen zodat de bedrijfsvoering van afnemers 24/7 voortgezet kan worden.
Ons standaard assortiment bestaat uit ruim 15.000 food en aan food gerelateerde non-foodproducten. Op verzoek en in samenspraak kan dit uitgebreid worden met (klant)specifieke producten. Aanvullend leveren we ondersteunende diensten op het gebied van bedrijfsvoering, kostenbesparing, automatisering en marketing & communicatie.

Jansen Foodservice is lid van grote landelijke inkooporganisatie. Daardoor kunnen we tegen scherpe condities in- en verkopen. Naast de bekende A-merken bieden we een breed assortiment aan keurmerken, streekproducten, private labels, en specifieke concepten.
Onze bedrijfsvoering is erop gericht om relaties voor de lange termijn op te bouwen. De basis hiervoor bestaat uit een onderlinge wisselwerking qua betrokkenheid, een continue stroom qua ontwikkeling en het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Economisch en maatschappelijk rendement voor alle partijen zijn voor ons een gevolg van open en eerlijk zakelijk doen, nu en in de toekomst.

Mercuriusstraat 65
7007 RK Doetinchem
T: +31(0)85 076 33 11
Bezoek website

Leden

Gijs Kremers
Accountmanager

Onze leden