Menu

Ledenoverzicht

ETL Dales

ETL Dales

Wij, als accountants en adviseurs van ETL Dales in Doetinchem zijn graag van toegevoegde waarde voor jou en je bedrijf. In de dagelijkse praktijk word je met de meest uiteenlopende vragen geconfronteerd. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en fungeren graag als jouw persoonlijk financieel-economische sparringpartner.

Vanzelfsprekend verzorgen wij alle gangbare werkzaamheden die bij een accountantskantoor horen. Maar wij besteden bewust en nadrukkelijk aandacht aan evaluatie en advies: wat vertellen de bedrijfsresultaten over jouw onderneming? Zijn koerswijzigingen noodzakelijk? Welke investeringen zijn verantwoord en hoe kom je aan krediet om te investeren?

Wij zijn zelf ondernemer. Wij geloven in meedenken, proactief handelen en elkaar positief kritisch volgen. Daarom investeren wij in onze cli├źntrelatie en staan wij voor een open, verfrissende en persoonlijke aanpak. Jouw belang is ons belang en samen zijn wij gericht op het meest optimale resultaat.

Doetinchem, maar ook de Achterhoek kent een schakering aan werkgelegenheid. De regio telt een groot aantal innovatieve bedrijven en internationaal opererende ondernemingen, niet zelden met toonaangevende en leidende posities in hun markt.

Met ETL Dales Accountants en Adviseurs in Doetinchem ben je als ondernemer in de Achterhoek in goed gezelschap.

Koopmanslaan 29
7005 BK Doetinchem
T: 0314 369 820
E: info@etl-dales.nl
Bezoek website

Onze leden