Menu

Ledenoverzicht

Awesems

Awesems Nederland B.V.

Awesems Nederland B.V. is een toonaangevende full-serviceprovider op het gebied van smart eMobility-oplossingen en energiesystemen.

Wij werken nauw samen met partnerbedrijven, en onze klanten blijven altijd centraal staan in onze aanpak. Met een heldere visie op toekomstige marktontwikkelingen, zijn we nu niet alleen de smart energiesystemen partner voor vandaag, maar ook voor de toekomst.

Onze uitgebreide ervaring in laadoplossingen en sterke focus op IT en ontwikkelkennis hebben ons geleid naar het ontwikkelen en bouwen van innovatieve software, producten en diensten, nu gericht op slimme energiesystemen. Deze expertise stelt ons in staat om open, transparant, snel en flexibel te opereren, terwijl we de hoogwaardige kwaliteit handhaven waarvoor wij bekend staan. Ons allesomvattende aanbod, onder één dak, draait volledig om kennis en biedt een partnerrelatie met aanzienlijke toegevoegde waarde voor onze klanten.

Als onderdeel van onze energieoplossingen en laadinfrastructuren, leveren we naast onze eigen software en support, ook een volledig platform voor bedrijfszekerheid. Dit omvat ons business intelligence-platform, gekoppeld aan customer supportsoftware, wat resulteert in een volledige end-to-end klantoplossing.

In deze dynamische markt, waarin innovatie van vitaal belang is, behouden we onze duidelijke visie op toekomstige marktontwikkelingen en streven ernaar een leidende rol te spelen. Door voortdurend ons portfolio met nieuwe energieoplossingen uit te breiden, blijven we toegewijd aan het centraal stellen van de klant. Ons dagelijkse streven om net dat stapje extra te zetten noemen we de Awesems Experience.

Awesems Nederland B.V.
Snelliusweg 40 – 23
6827 DH Arnhem
T: +31 85 130 40 20
E: info@awesems.com
Bezoek website

Leden

Dave Welling
Salesmanager

Onze leden