Menu

Ledenoverzicht

Online Marketing Accu

Online Marketing Accu

Als energieke, professionele Achterhoekse, wil ik graag Achterhoekse (en de allerleukste daarbuiten) ondernemers de mogelijkheid geven zich op te laden aan mijn online marketing accu.

De digitale wereld is always on the move, door mijn digital DNA ben ik continu hongerig naar nieuwe inzichten, marketing methodes en tools.
Een goed voorbeeld hiervan is een doeltreffende LinkedIn leadgeneratie aanpak. Afspraken met leads waarmee jij aan tafel wilt zitten. Een aanpak met ontzettend gave resultaten, zonder dat jij daar uren per week mee bezig bent. Dus; meer klanten in minder tijd!

Efficiënt, daadkrachtig en alles ondersteund door mijn digital DNA en Achterhoekse aanpakkers mentaliteit pak ik alle vraagstukken, waar ik aan mee mag werken, aan alsof het mijn eigen onderneming betreft.

Als zelfstandig ondernemer mag je zelf alles kiezen en ik kies er nu voor om de droom van mij als #Huntenpopje uit te laten komen. Mijn eigen lidmaatschap van Huntenkring Businessclub en daarmee sponsor van het tofste festival van NL ín mijn eigen achtertuin!

Gietijzerlaan 50
7071 MA Ulft
M: 0612662881
E: chantal@onlinemarketingaccu.nl
Bezoek website

Leden

Chantal Hulst
Eigenaar

Onze leden