Menu

Ledenoverzicht

Follow Chantal

Follow Chantal

Het orientatiegedrag van de B2B koper is de afgelopen jaren enorm gewijzigd door de toename van internet en social media. Tel daarbij het massaal thuiswerken sinds maart 2020 en je weet dat jouw prospects en klanten hun buyer journey online uitvoeren. Daarbij is een goede website al lang niet meer het enige dat telt.

Door social selling toe te voegen aan je dagelijkse werkzaamheden leg en onderhoud je contacten met relaties én worden commerciële doelstellingen sneller gerealiseerd. Ik help je om dit proces op een effectieve manier in te zetten en coach je op de benodigde vaardigheden.

In Nederland zijn er 8 miljoen personen met een LinkedIn profiel, dit betreft 80% van de beroepsbevolking. Deze mensen zoeken op LinkedIn naar de juiste persoon met wie zij zaken kunnen doen. Zij zoeken waardevolle content die voldoet aan hun kennisbehoeften. Zodra jij als micro influencer bekend staat om jouw expertise, zal men vertrouwen in jou krijgen en jou benaderen. Maar hóe pak je dit aan?

Ik help jou met een strategisch en praktisch advies over hóe je LinkedIn kunt inzetten als een business tool waarbij het primaire doel ‘online zichtbaarheid’ is voor jezelf en wellicht voor meerdere collega’s. Het uiteindelijke resultaat van online zichtbaarheid zijn nieuwe klanten én behoud van huidige klanten (je blijft top of mind). Na mijn training zie je LinkedIn niet langer als een ‘social media platform’, maar ga je LinkedIn inzetten als een ‘vruchtbare businesstool’ waarvan je nog jaren lang profijt zult hebben!

Mijn aanbod bestaat uit diverse trainingen, in allerlei vormen, zodat het altijd geheel aansluit op jouw wensen. Heb je de behoefte aan een specialist die jouw LinkedIn-account of -bedrijfsprofiel inricht en/of beheert? Wil je jouw complete sales team trainen in Social Selling, wil je na de training verdere (persoonlijke) begeleiding? Weet jouw marketing team niet de do’s en de don’ts van LinkedIn? Ik help je graag! Bel of mail mij even en we spreken vrijblijvend af.

Follow Chantal – volgen mag 😉

Witte Paters 24
7041 SR ’s-Heerenberg
T: 06-13379465
E: mail@followchantal.com
Bezoek website

Leden

Chantal van Koesveld
Eigenaar

Onze leden