Op bezoek bij Stravers Promotions

Huntenkring bijeenkomst 3 oktober 2017 - Stravers Promotions

Dát was een mooie binnenkomer! Stravers Promotions had voor alle leden en genodigden een mooi cadeautje bij binnenkomst geregeld: een luxe naambordje met magneetbevestiging, met daarop het logo van de Huntenkring en ieders naam en bedrijfsnaam erin gefreesd. Zelfs ter plekke konden ze in een paar seconden tijd een nieuw bordje maken als dat nodig was.

Vervolgens werden we in kleine groepjes meegenomen voor een rondleiding waar we kennismaakten met de diverse disciplines dat het bedrijf kent; van het bedrukken en borduren van kleding, tot het maken van mokken met een gepersonaliseerde opdruk en zelfs grote machines waarin je met zeefdruk of tampondruk de mooiste relatiegeschenken op maat kunt laten maken. Een van de voordelen van het bedrijf is dat ze zoveel artikelen op voorraad hebben; een snelle levering is daardoor te garanderen. Wil je liever iets laten ontwikkelen zoals bijvoorbeeld de paraplu van Tommy Hilfiger dat van gerecyclede petflessen is gemaakt? Ook dat kan! Stravers is niet alleen een grote regionale aanbieder van relatiegeschenken, ook grote namen uit het buitenland weten het bedrijf te vinden.

Na de algemene opening van Jeroen Giezenaar waarin samen met het Huntenpop-bestuur kort werd teruggeblikt op Huntenpop 2017 en we ook onze nieuwe leden aan u mochten voorstellen, was het woord aan Rinus Stravers. Rinus vertelde vol trots over het familiebedrijf en de ontwikkeling en groei die ze nog steeds doormaken. Door in te spelen op trends en ook op het gebied van internet ervoor te zorgen dat ze goed gevonden worden, lukt het ze nog steeds om een grote speler te zijn in de wereld van relatiegeschenken.

Stravers heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en dat was ook de rest van de avond te merken: we kwamen niets te kort! Er was een heerlijk buffet van Terhorst en ook de muziek, door de band ‘Me and a Halfman’, droeg bij aan de goede sfeer en zorgde voor een zeer gezellige avond!

Rinus Stravers en collega’s: hartelijk dank voor deze mooie Huntenkringbijeenkomst en natuurlijk ook voor de zeer goed gevulde goodiebag!

Stan Bouman verzorgde deze avond wederom de fotografie. Bekijk hier alle foto’s.

Noteer alvast in uw agenda:

12 december (een weekje later dan normaal in verband met de goedheiligman) - Landgoed Rhederoord in De Steeg. Voor vervoer wordt gezorgd. Overige info volgt.

 

 

Terug naar nieuws
Persoonlijk & social