Huntenkring bijeenkomst 2 april bij Golfclub ’t Lohr

Het gelach was al van verre op het terrein te horen; wat hebben we ons vorige week dinsdag vermaakt op Golfclub ’t Lohr. Met ruim 140 aanmeldingen een van de hoogste opkomsten aller tijden. De mooie locatie en het leuke programma met golfactiviteiten maakte het voor velen een hole-in-one-avond. 

Danny en Nienke Piepers, ruim 10 jaar ‘ingestapt’ in het bedrijf en nu middenin de officiële overname van Golfclub ’t Lohr, en versbakken lid van de Huntenkring nodigden ons in Voorst waar ze een toegankelijke plek, voor golfers en niet-golfers, dagjesmensen en kinderfeestjes aanbieden, een dagje uit voor iedereen. 

Hemelvaartsfeesten

Tijdens de opening van de avond werd onder andere stil gestaan bij de fantastische line up van Huntenpop 2019 met bekende namen zoals Level 42, Ilse de Lange en de Snollebollekes. Ook lichtte Bert wat andere namen toe, zoals bijvoorbeeld Rondé en Kraantje Pappie. We kunnen bijna niet wachten tot het zover is! Gelukkig hebben we eerst nog de Hemelvaartfeesten in het verschiet. 

Festivaart en Coverland komen samen in de Hemelvaartsfeesten met een extra dag ertussenin: De Vrijdag. Drie dagen lang muziek en feest voor jong en oud. Dit jaar zal Festivaart voor het laatst in deze vorm plaatsvinden. Op De Vrijdag wordt de brug geslagen tussen de traditioneel wat meer door de ‘jongeren’ bezochte Festivaart en de wat meer voor de ‘jongere oudere’ Coverland bezoekers. Aan het geroezemoes in de zaal was te horen dat niet iedereen zichzelf in een bepaalde categorie kon of wilde indelen.  ;-) 

Gelukkig kunnen de Huntenkring Businessclub Leden zelf gaan ervaren waar ze zich het beste bij voelen want alle aanwezige leden kregen 2 vrijkaarten voor De Vrijdag!

De weergoden waren ons ook nog eens gunstig gestemd en de verwachte regen, wind- en hoosbuien bleven gelukkig uit. We konden na de opening naar hartelust afslaan, chippen en putten. Zelfs de 18-holes baan was open dus mochten ook diegenen zonder GVB eens een paar holes slaan. Uiteraard gevolgd door een lekker buffet en gezellige netwerkborrel.

Danny en Nienke en medewerkers van Golfclub ’t Lohr: hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid!

Bekijk hier de foto reportage van Stan Bouman.

 

Nieuwe leden

Hartelijk welkom aan onze nieuwe leden:

- DPD Pakketservice
- Peters interieur Woning- en projectontwikkeling
- Golfclub ’t Lohr 

Dank voor jullie vertrouwen!

Terug naar nieuws
Persoonlijk & social