Huntenkring BC - Tuinbeurs 14-02-2019

Alleen de entree was al overweldigend: een muur vol met bloemen zorgde voor een fleurige binnenkomst deze Huntenkring Businessclub avond. Maar liefst 4500 verschillende bloemen in 1500 glazen reageerbuisjes gecombineerd met een zacht muziekje en krukjes vermomd als schaapjes zetten onmiddellijk de toon voor de avond. 

Tuinbeurs Doetinchem

Huntenkring Businessclub-lid Maurits Heebink nodigde ons uit om in plaats van de gebruikelijke dinsdagavond voor één keer op donderdag 14 februari naar Doetinchem te komen. De reden? Het was de vooravond van de Tuinbeurs Doetinchem en Maurits gunde ons een exclusieve sneak preview.

Diverse hoveniers, tuincentra en overige tuinspecialisten boden genoeg inspiratie voor de tuin. Compleet aangelegde tuinen, bloemen en planten maar ook alles wat met tuinen te maken heeft zoals bloembollen, tuinmeubilair, hekwerken en overkappingen. Ook als je geen groene vingers hebt, kon je je hart ophalen op de Tuinbeurs. Meer dan honderd exposanten die normaal gesproken misschien concurrenten van elkaar zijn, kwamen samen om het beste van zichzelf te laten zien.

Nieuwe leden 

Jeroen Giezenaar opende de avond zoals gebruikelijk met de vermelding van onze nieuwe leden. We zijn erg blij om Peter Lette van Fusitech opnieuw in ons midden te mogen verwelkomen! Uiteraard mochten Peter’s (sier)hekwerken ook niet op de Tuinbeurs ontbreken. Daarnaast was de microfoon aan Wouter Kroekenstoel van Onz Beheer en Onderhoud om zichzelf voor te stellen. Welkom en bedankt voor jullie vertrouwen, Wouter en Peter!

Denktank

Onlangs hebben Anja Duitshof van Sustainad en Stefanie te Beest van Studio Werkplezier met met een groepje mede-Huntenkring Businessclubleden een DENKTANK avond gehouden. Tijdens deze brainstormsessie hebben we leuke out-of-the-box concepten en ideeën bedacht om aankomende 30e editie van Huntenpop nog specialer te maken. Stefanie en Anja hebben deze avond vorm geheel belangeloos bedacht en in goede banen geleid dus was een klein bedankje wel op z’n plaats.

Globe Security

Hajon Westerveld maakte bekend dat het contract tussen Huntenpop en de Globe Group opnieuw verlengd is met 3 jaar. Als regionaal beveiligingsbedrijf weten de beveiligers feilloos de Achterhoekse sfeer op het festival aan te voelen en soms in plaats van rigoureus in te grijpen juist de gezellige sfeer te bewaken. Om dit heugelijke feit te vieren deelden Ilse en Mirjam Roozegaarde een shotje uit en proostten gezamenlijk met het Huntenpop en Huntenkring bestuur.

Maurits Heebink en bloemist Bart Bresser

Organisator Maurits Heebink en Bart Bresser mochten als laatsten het podium beklimmen. Bart Bresser was onder andere verantwoordelijk voor de bloemenzee in de entree in samenwerking met leerlingen van Prakticon. Bart werkt nauw samen met Maurits om de beurs tot een succes te maken. Aangezien het Valentijnsdag was mochten alle dames van Maurits een roos uitzoeken uit de grote vazen die Bart Bresser had neergezet om het horecaplein aan te kleden. Complimenten aan beiden voor de mooie beurs die ze neergezet hebben.

Daarna was het tijd voor het buffet en gezellig netwerken met dit keer een extra grote groep ondernemers. Op uitnodiging van Maurits waren enkele lokale ondernemersverenigingen uit Gendringen, Ulft en Silvolde aanwezig. Op deze manier konden de meer dan 250 aanwezige ondernemers met elkaar kennismaken. Maurits, hartelijk dank voor je uitnodiging!

Bekijk de fotoimpressie Stan Bouman.

Terug naar nieuws
Persoonlijk & social