Huntenkring 4 december 2018 - Atmr Wink

De Sint heeft ons koude kikkerlandje inmiddels weer verlaten
Maar niet voor hij langs ging bij een groep mensen die houden van netwerken en praten

Volkomen onverwacht stond bij AtmR Wink ineens de Goedheiligman en zijn Piet
Om ons verbouwereerd met zakken vol cadeaus achter te laten, je snapt het niet!

Het was een op en top geslaagde avond kan ik je berichten
Maar daar vertel ik je liever meer over zonder alles op rijm te dichten

Atmr Wink: kantoorbeleving voor verrassingen

Het was een hoge opkomst op deze vooravond aan pakjesavond. Ruim 120 Huntenkring Businessclub leden werden verwelkomd op de mooie locatie van AtmR Wink aan de Edisonstraat in Doetinchem. Op het moment dat Robert Lette het woord wilde nemen om wat te vertellen over de diverse diensten en producten van AtmR werd hij onderbroken door een luid gekuch: daar stond ineens Sinterklaas en zijn Piet in de deuropening. 

Sinterklaas vroeg de werkgroepleden van de Huntenkring naar voren en gaf hen een geschenk om te bedanken voor hun inzet van dit jaar. Gelukkig had hij ook nog eens voor alle aanwezige leden zakken vol cadeaus meegenomen, royaal gevuld met lekkers en moois. Uiteraard hebben we met z’n allen een paar liedjes gezongen en toen was het weer tijd voor de Sint om weer een adresje verder te gaan.

Na deze onverwachte, maar erg leuke, onderbreking kon Robert Lette zijn verhaal vervolgen. AtmR Wink is een zeer veelzijdig bedrijf; als ondernemer kun je voor álles wat met ‘kantoor’ te maken heeft bij ze terecht: van kantoormeubelen en inrichting, kantoorartikelen, koffieapparaten en gebrande koffie maar ook relatiegeschenken, beplanting en onderhoud en ga zo maar door. Het belangrijkste verschil dat AtmR Wink maakt, is dat het bij hen gaat om de kantoorbeleving; het is een totaalplaatje dat moet kloppen en dat je als ondernemer voor alles terecht kunt bij één partner die je graag ontzorgt en met je meedenkt.

In het pand van AtmR staan diverse verschillende kantooropstellingen zodat je direct een goed beeld krijgt hoe bepaalde inrichting het beste in uw kantoor tot z’n recht zou komen. Aanvankelijk was het de bedoeling om in groepen te gaan netwerken maar gezien de hoge opkomst werd besloten dit onderdeel te laten schieten. 

Denktank Huntenpop 30

John Haverdil vertelde over de afgelopen Huntenpop-editie. Er was dit jaar een kleine daling in het aantal bezoekers. Verschillende factoren zouden hierbij een rol hebben kunnen gespeeld; de bloedhete zomer, de line-up of misschien wel de datum van het evenement. In 2019 is het alweer de 30e editie van Huntenpop en uiteraard willen we dan groots uitpakken. Hierin wordt actief de rol gevraagd van onze leden; wat kan er volgens u aan bijdragen om een sensationele Huntenpop 30 editie neer te zetten? Huntenpop is tenslotte voor en door de Huntenkring en we zijn zeer benieuwd naar uw ideeën en suggesties! 

Zou u willen meedenken en in een kleiner ‘Denkteam’ willen bijdragen aan het succes? Schroom dan vooral niet om een mail te sturen aan info@huntenkringbc.nl.

Volgende editie: donderdag14 februari 2019

De volgende editie is niet zoals gebruikelijk op dinsdag maar wordt doorgeschoven naar donderdag 14 februari 2019. Dit heeft alles te maken met de locatie waar we uitgenodigd zijn: de Tuinbeurs van Maurits Heebink. Zet de datum alvast in uw agenda, uiteraard ontvangt u in het nieuwe jaar hiervoor nog een uitnodiging!

De avond werd afgesloten met een heerlijk stamppot buffet van De Lange Waard en natuurlijk gezellig borrelen, netwerken en samenzijn. We kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Onze complimenten aan de geweldige organisatie en hartelijke ontvangst van AtmR Wink, hartelijk dank dat we te gast mochten zijn!

Foto's

Leonie Jansen van Leonie Jansen Fotografie verzorgde deze avond de fotografie. Leonie bedankt voor je bijdrage en mooie foto’s!

Bekijk hier de foto’s.

Rest ons niets meer dan u en uw geliefden een fijne decembermaand te wensen. Het gaat u goed en tot in het nieuwe jaar!

P.s. Nog even een berichtje namens de Huntenkring Businessclub werkgroep aan Robert Lette en zijn team: mocht je de Sint nog spreken, zou je hem dan heel erg willen bedanken voor zijn geschenk? We zijn heel blij met deze lekkere TrippelTrippelLaTrappe!

 

Terug naar nieuws
Persoonlijk & social