Groots Genieten bij Sligro

Huntenkring verslag 5 juni - Sligro

We hebben Groots Genoten

De slogan: Groots in Genieten hebben Albert Ketz en zijn team meer dan dubbel en dwars waargemaakt! Wat een topavond was de Huntenkring zomernetwerkbijeenkomst bij de Doetinchemse Sligro afgelopen dinsdag 5 juni. Aan werkelijk alles was gedacht: een hartelijk welkom met een glaasje bubbels, een culinaire rondleiding door de mooie vestiging waarbij je op verschillende plekken iets lekkers werd aangeboden tot en met het fantastische buffet en zomerse drankjes aan toe! Terwijl de Green Eggs een heerlijke geur van onder andere procureur, biefstuk en verse zalm verspreidde, zorgde een cocktail team voor lekkere mojito’s en kon je een verse salade opscheppen bij de door Sligro ingehuurde cateraar. Alle producten vers en te koop bij Sligro, uiteraard.

Tijdens de presentatie liet vestigingsdirecteur Albert Ketz een mooie bedrijfsfilm zien van Sligro en lichtte toe waarom je als ondernemer - groot of klein, en echt niet alleen voor horecaondernemers - bij Sligro moet zijn. Een persoonlijke aanpak, meedenken met de klant en je voorzien van advies. Iedereen kreeg bij binnenkomst een pasje en werd een professioneel koksmes beloofd bij de eerste aankoop. En alsof dat nog niet genoeg was, werden ook nog eens twee mensen extra in het zonnetje gezet met gratis kaarten voor het concert van Guus Meeuwis op 12 juni - een compleet stadion vol met Sligro klanten. Na afloop kreeg je ook nog een rijkgevulde goodiebag mee. Overweldigend. We kunnen met recht zeggen dat we Groots Genoten hebben. Hartelijk dank Sligro Doetinchem!

Uiteraard heeft onze huisfotograaf Stan Bouman weer de avond op de gevoelige plaat weten vast te leggen.

Klik hier voor de foto’s

 

Nieuwe leden:

Tijdens de opening hebben we kennis mogen maken met de volgende nieuwe leden:

Dozon 

In Person 

Puntkomma 

Achterhoek Nieuws 

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en van harte welkom bij de Huntenkring Businessclub!

Afscheid Bekker Industriële gereedschappen

Na 25 jaar (!!) lid te zijn geweest, namen Gerd en Miep Bekker afscheid als lid van de Huntenkring. Reden voor ons om ze even in het zonnetje te zetten met een bloemetje en ze tot ereleden te benoemen.

Primeur: Likoer - ijzersterk spul

Een primeur voor de aanwezige Huntenkring Businessclub leden: John Haverdil vertelde ons dat er op het aankomende Huntenpop festival een een nieuw drankje zal worden geïntroduceerd: Likoer - ijzersterk spul. Het stoere drankje in een shotflesje zal verkocht worden op Huntenpop, de Hemelvaartsfeesten en bij lokale drankenhandels. Alle leden kregen alvast letterlijk een voorproefje van dit drankje. Wat vond u ervan?

Next stop: HUNTENPOP!

De volgende bijeenkomst is Huntenpop - we gaan ervan uit dat u 10 en 11 augustus al met rode letters in uw agenda heeft genoteerd. Hopelijk hebben we dan net zulk fantastisch weer als afgelopen bijeenkomst. Tot dan!

Terug naar nieuws
Persoonlijk & social