Lid worden

In de loop van de jaren is de Huntenkring Business Club een ware en ook vaste begunstiger geworden van het Huntenpop evenement. Ook is dit festival een zeer bijzondere gelegenheid om elkaar te treffen. Door de goede sfeer en betaalbare prijzen is het zeer goed toeven tijdens de avonden. “Een evenement als het Huntenpop Festival, waar eenvoud de mens nog siert, is voor de Achterhoek een gebeuren dat we met z’n allen moeten dragen en daar levert de Huntenkring Business club een geweldige bijdrage aan” aldus een aantal grote ondernemers uit de regio.

Word ook lid van Huntenkring Businessclub, business to business wordt zo tastbaar! Neem contact op met de bestuursleden of stuur een mail naar info@huntenkringbc.nl 

De 27e edtitie van Huntenpop Festival plaats op 12 en 13 augustus 2016 op DRU Park Ulft.
Kijk voor meer informatie, het programma en tickets op www.huntenpop.nl

Direct aanmelden

"Huntenkring Businessclub; Business to Business wordt zo tastbaar"
Lid worden
"Een evenement als het Huntenpop Festival, waar eenvoud de mens nog siert, is voor de Achterhoek een gebeuren dat we met z’n allen moeten dragen"
Lid worden
"Naast de standaard sponsorpakketten zijn er veel extra sponsormogelijkheden mogelijk, zoals een bedrijfspresentatie op locatie"

Contact met de Huntenkring BC

Algemene gegevens

Velden met een * zijn verplicht

Historie & info

Huntenkring BC

Als hoofdsponsor van Huntenpop Festival staat Huntenkring Businessclub met haar ± 200 leden garant voor de kwaliteit en het behoud van dit evenement. Huntenpop viert in 2019 haar 30e jubileum. 

6 maal per jaar wordt er een clubavond georganiseerd met daarbij een programma dat soms bedrijfsgericht is en soms puur voor het vermaak. Wij willen u de mogelijkheid bieden om uw netwerk te vergroten en te onderhouden. Als organisatie proberen we bedrijven te interesseren om zich te profileren tijdens onze clubavond.

De clubavonden vinden eenmaal per 2 maanden op dinsdag plaats. De avond start om 18.00 uur met het voorstellen van nieuwe leden en het delen van wetenswaardigheden. We proberen iedere clubavond in te spelen op een actueel thema, nodigen gastsprekers uit of brengen een bezoek aan een bedrijf in ons netwerk. De clubavonden zijn inclusief eten en drinken. 

We nodigen u van harte uit een keer sfeer te komen proeven tijdens een van onze clubavonden. 

Persoonlijk & social